Helsinki-tiloja - Helsinki Spaces

Tiainen, Jussi; Vepsäläinen, Jussi
Nimeke: Helsinki-tiloja - Helsinki Spaces
Tekijät: Tiainen, Jussi (Kuvittaja)
Vepsäläinen, Jussi (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789525654189
Tuotemuoto: Kovakantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Hinta: 20,00 € (18,18 € alv 0 %)


Kustantaja: Kustannusosakeyhtiö Parvs
Painos: 1. painos, 2009
Kieli: englanti, monia kieliä, suomi
Sivumäärä: 139
Tuoteryhmät: Arkkitehtuuri
Kirjastoluokka: 75.7 Valokuvaus. Valokuvataide
Kansalliskirjaston asiasanat: kuvateokset, interiöörit, sisätilat, arkkitehtuuri, rakennuskulttuuri, julkiset rakennukset, hallintorakennukset, kansanedustuslaitokset, kulttuuritalot, teatterirakennukset, rautatieasemat, odotustilat, taiteilijakodit, ateljeet, teollisuusrakennukset, tehtaat, pankit, kansalliskirjastot, musiikkiklubit, varastot, vankilat, postilaitokset, telakat, observatoriot, vesitornit, kirkkorakennukset, tornit, varikot, voimalat, maanalaiset tilat, tunnelit, vesihuoltolaitokset, yliopistot, laboratoriot, navetat, eläinsairaalat, urheilukentät, Helsinki
Valokuvaaja Jussi Tiaisen ja arkkitehti Jussi Vepsäläisen kirja HELSINKI-TILOJA/SPACES kertoo helsinkiläisistä sisätiloista, joihin normaalisti ihmisillä ei ole asiaa eikä usein pääsyäkään. Monet rakennukset ovat ulkopuolelta tuttuja, mutta sisäpuolelta tuntemattomia. Tekijät ovat kulkeneet maan alla ja torneissa, pienissä ja suurissa tiloissa, juhlasaleissa ja tuotantotiloissa.

Kirjassa on 48 sisätilaa. Energiatunneli, vankila, raitiovaunuhalli, aseman kellotorni, hevossairaala, vesitorni, Tavastian takahuone, keisarin sviitti, hiukkaskiihdytin ovat osa kohteista. Kukin kohde esitellään valokuvin sekä lyhyellä kirjallisella kommentilla.

Kirja on suomen- ja englanninkielinen.


Suosittelemme myös