Kesän valoa - kulkemisia ja pysähtymisiä

Konttinen, Markus
Nimeke: Kesän valoa - kulkemisia ja pysähtymisiä
Tekijät: Konttinen, Markus (Kirjoittaja)
Mayow, Nicholas (Kääntäjä)
Tuotetunnus: 9789525654059
Tuotemuoto: Kovakantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Hinta: 20,00 € (18,18 € alv 0 %)

Kustantaja: Kustannusosakeyhtiö Parvs
Painos: 1. painos, 2007
Kieli: monia kieliä, englanti, suomi
Sivumäärä: 75
Tuoteryhmät: Kuvataide
Kirjastoluokka: 74.9206
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: näyttelyjulkaisut, taidenäyttelyt, maalaustaide
Markus Konttisen tekniikka on aina ollut perinteinen öljyvärimaalaus. Sen sijaan aiheet ovat vaihdelleet läpi tuotannon. Tällä kertaa tarkkailun kohteena on ympäröivä luonto, usein oma puutarha.

Maalaukset muistuttavat itämaisia ornamentteja ja koristemaalauksia, mutta silti ne ovat omanlaisiaan Markus Konttisen tutkielmia luonnosta. Kirjassa on esitelty 22 Markus Konttisen uutta teosta.

"Taivaan tullessa kohti kivet loittonivat, ja puun takana oli toisenlaisia oksia kuin olisin luullut. Alempana mäessä oksat riippuivat surullisina, ja leija oli vihdoin tarttunut puhelinlankoihin. Juoksemista, juoksemista, kompastuminen, juoksemista. Huomaamatta syntyneet mustelmat merkitsivät polun, joka kulki omia reittejään", Konttinen kirjoittaa kirjan tekstissä.

Taidemaalari Markus Konttinen (s.1957) työskentelee ja asuu Helsingissä. Valmistuttuaan Taideakatemia koulusta 1986 hän on työskennellyt vapaana taiteilijana ja opettajana. Konttisen teoksia on kaikissa merkittävissä suomalaisissa kokoelmissa.


Suosittelemme myös