Verkkokauppa ei ole käytettävissä pe 24.5. klo 15:30 - su 26.5. klo 14:00 välisenä aikana suunnitellun huoltokatkon vuoksi.
Verkkokauppa ei ole käytettävissä pe 24.5. klo 15:30 - su 26.5. klo 14:00 välisenä aikana suunnitellun huoltokatkon vuoksi.

Kiitoskirjeitä — Taiteilijoiden viestejä toisilleen

Brotherus, Elina; Väätänen, Tarja; Sivonen, Pauli
Nimeke: Kiitoskirjeitä — Taiteilijoiden viestejä toisilleen
Tekijät: Brotherus, Elina (Kirjoittaja)
Väätänen, Tarja (Kirjoittaja)
Sivonen, Pauli (Esipuheen kirjoittaja)
Sivonen, Pauli (Toimittaja)
Tuotetunnus: 9789527441787
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Tulossa 30.9.2024
Ilmestymispäivä: 30.9.2024
Hinta: 35,00 € (31,82 € alv 0 %)

Kustantaja: Kustannusosakeyhtiö Parvs
Painos: 2024
Julkaisuvuosi: 2024
Kieli: suomi
Sivumäärä: 96
Tuoteryhmät: Kuvataide
Tulossa
Kirjastoluokka: 70 TAIDE. TAIDEHISTORIA
Avainsanat: taide, kuvataide, nykytaide, taiteilijat, Serlachius, näyttelyt
Joskus taideteokset voivat vaikuttaa katsojaan niin voimakkaasti, että kokemuksesta jää pysyvä jälki. Jokin teos voi muuttaa ajatteluamme ja tapaamme nähdä ja jäsentää maailmaa. Taideteos voi sysiä jotain liikkeelle ja jäädä elämään meissä. Kiitoskirjeitä on Serlachiuksen samannimiseen näyttelyyn liittyvä näyttelykatalogi, jossa nykytaiteilijat nostavat esiin tällaisia taideteoksia ja kiittävät niiden tekijää. Näistä kiitosviesteistä ja teoksista syntyy taiteilijalta toiselle kulkeva polveileva ketju, joka synnyttää teosten ja tekijöiden välille uusia kytkentöjä ja yllättäviä assosiaatioita. Lukija pääsee seuraamaan taiteilijoiden vuoropuhelua ja kurkistamaan taiteelliseen inspiraatioon paljaimmillaan.

Taiteilijat: Anna, Autio, Jemiina Halonen, Sasha Huber, Esa Hämäläinen, Eija Isojärvi, Sami Korkiakoski, Anne Koskinen, Ninni Luhtasaari, Jyrki Nissinen, Konsta Ojala, Catarina Ryöppy, Petri Saarikko, Udi Salmiaitta, Kim Somervuori, Paula Tuovinen, Laura Vainikka, Ritva-Liisa Virtanen, Ville Vuorenmaa, Johanna Väisänen


Suosittelemme myös