Verkkokauppa ei ole käytettävissä pe 24.5. klo 15:30 - su 26.5. klo 14:00 välisenä aikana suunnitellun huoltokatkon vuoksi.
Verkkokauppa ei ole käytettävissä pe 24.5. klo 15:30 - su 26.5. klo 14:00 välisenä aikana suunnitellun huoltokatkon vuoksi.

TURBO ROR

Jokelainen, Jarkko; Juntunen, Juho; Leino, Jessica; Lindgren, Jaakko; Nygren, Anneli; Puolakka, Panu; Rislakki, Eeropekka; Saarikivi, Janne; Saarikivi, Taina; Tšupukka, Oda Ivanka; Ala-Maunus, Petri; Geller, Jiri; Rossander, Ilse
Nimeke: TURBO ROR
Tekijät: Jokelainen, Jarkko (Kirjoittaja)
Juntunen, Juho (Kirjoittaja)
Leino, Jessica (Kirjoittaja)
Lindgren, Jaakko (Kirjoittaja)
Nygren, Anneli (Kirjoittaja)
Puolakka, Panu (Kirjoittaja)
Rislakki, Eeropekka (Kirjoittaja)
Saarikivi, Janne (Kirjoittaja)
Saarikivi, Taina (Kirjoittaja)
Sivonen, Pauli (Esipuheen kirjoittaja)
Tšupukka, Oda Ivanka (Kirjoittaja)
Ala-Maunus, Petri (Toimittaja)
Geller, Jiri (Toimittaja)
Rossander, Ilse (Toimittaja)
Tuotetunnus: 9789527441770
Tuotemuoto: Useista osista koostuva tuote
Saatavuus: Tulossa 31.5.2024
Ilmestymispäivä: 31.5.2024
Hinta: 25,00 € (22,73 € alv 0 %)

Kustantaja: Kustannusosakeyhtiö Parvs
Painos: 2024
Julkaisuvuosi: 2024
Kieli: suomi
Tuotem. kuvaus: Mukana juliste ja tarra-arkki
Sivumäärä: 96
Tuoteryhmät: Kuvataide
Kuvanveisto
Muut aiheet
Tulossa
Kirjastoluokka: 70 TAIDE. TAIDEHISTORIA
Avainsanat: taide, nykytaide, ROR, Serlachius, näyttelyjulkaisut
Revolutions On Request - Vallankumouksia tilauksesta! Tilasiko joku vallankumouksen? ROR is Back! Mutta mikä ihme on ROR? Miltä ROR näyttää, tuntuu, kuulostaa? Onko se taidetta vai sirkushuveja? Vuonna 2000 ROR tuli, näki ja valloitti maailmaa, kunnes eksyi omaan tähtipölyynsä. Serlachiuksen tilauksesta se palaa tulevaisuudesta mukanaan ihmeelliset aakkoset, joista syntyy uusi ROR-maailma.

Näyttelyjulkaisu TURBO ROR jatkaa ROR-kollektiivin räiskyvän röyhkeällä linjalla. Takavuosien turboahdetuimman nuorisolehden, legendaarisen Suosikin muotokieltä lainaavassa teoksessa ROR-aakkoset käydään kattavasti läpi haastatteluiden, levyarvosteluiden ja minifanipokkarien muodossa. Mukana myös jättiturbojuliste, sarjis ja tarra-arkki! Tämä on jytää ja kääk. Ole punk, älä yäk!

ROR ABC -näyttelyn on suunnitellut ja kuratoinut ROR-ryhmä: Petri Ala-Maunus, Jiri Geller, Alvar Gullichsen ja Ilse Rossander. Lisäksi ROR on kutsunut mukaan taiteilijat: Riikka Hyvönen, Juho Juntunen, Nikolo Kerimov, Isto Kotavuopio, Sanna-Mari Liukkonen, Mr. Lordi, Painter Jude, Paula Pääkkönen, Pekko Vasantola, Sheung Yiu ja Ro Zahir.


Suosittelemme myös