Valon ja varjon talo

Willamo, Heikki
Nimeke: Valon ja varjon talo
Tekijät: Willamo, Heikki (Kirjoittaja)
Niittynen, Kikka (Valokuvaaja)
Willamo, Heikki (Valokuvaaja)
Tuotetunnus: 9789527441176
Tuotemuoto: Kovakantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Ilmestymispäivä: 30.9.2022
Hinta: 39,00 € (35,45 € alv 0 %)

Kustantaja: Kustannusosakeyhtiö Parvs
Painos: 2022
Julkaisuvuosi: 2022
Kieli: suomi
Sivumäärä: 210
Tuoteryhmät: Kuvataide
Muut aiheet
Kirjastoluokka: 75.7 Valokuvaus. Valokuvataide
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: valokuvataide, valokuvaus, camera obscura, pihat, interiöörit, kotieläimet, asuinrakennukset, kansakoulu, luonnonvalokuvaus, maisemavalokuvaus, valokuvaajat
Avainsanat: valokuvaus, valokuvataide, luontokuvaus, luonto, camera obscura
Valokuvataiteilijat Heikki Willamo ja Kikka Niittynen ovat asuneet satavuotiaassa entisessä kansakoulussa Karjalohjalla lähes 30 vuotta. Valon ja varjon talo kertoo talon ja sen pihapiirin elämästä kahden valokuvaajan silmin. Historiallisen talon nostalginen henki ja vanhojen ikkunalasien synnyttämät valon ja varjon leikit ovat inspiroineet teoksen pakahduttavan kauniita ja hiljaisen arvoituksellisia valokuvia, joista osa on toteutettu perinteisellä camera obscura -menetelmällä. Myös talon elämään tärkeänä osana kuuluneet lukuisat kotieläimet sekä luonnonmukaisesti hoidetussa pihassa asuvat ja vierailevat villieläimet esiintyvät kuvissa persoonallisina yksilöinä.

Heikki Willamo on palkittu luonto- ja taidevalokuvaaja, joka on julkaissut lukuisia valokuvateoksia. Kikka Niittynen on Muurlan opiston valokuvauslinjan vastaava opettaja. Niittynen on toiminut vapaana valokuvaajana vuodesta 1995 alkaen, ja hänen teoksiaan on ollut esillä yksityis- ja yhteisnäyttelyissä.


Suosittelemme myös